Πολιτική Απορρήτου σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR της 25ης Μαϊου 2018:

 

Στην Fia Fashion δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας κατα εσφαλμένο ή αδόκιμο τρόπο.  Επίσης, δεν προκειται ποτέ να πουλήσουμε ή να γνωστοποιήσουμε κατ’ οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας σε τρίτους. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ κάποια παραβίαση στην ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαιρίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να κρατήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ασφαλή και μυστικά.  Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τους όρους της πολιτικής απορρήτου.

 

Ποιοι είμαστε:

Η εταιρεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» η οποία λειτουργεί νόμιμα υπό τον διακριτικό τίτλο “Fia Fashion”  και η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα Fia Fashion (www.fiafashion.gr) και η οποία εδρεύει επί της  Παρόδου Αγίου Ιωάννη Ρέντη 23, στον Πειραιά, Τ.Κ 18541.

 

Ο λόγος συλλογής των προσωπικών πληροφοριών σας:

Ο λόγος που συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες είναι προκειμένου να σας κρατούμε ενήμερους για τις προσφορές μας καθώς και για να επικοινωνούμε μαζί σας όταν υπάρχουν προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς:

Όταν χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες μας καθώς και τα μέσα επικοινωνίας όπως το Facebook, Instagram, Twitter, κ.α, ενδέχεται  να αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας, όπως το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας, την διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο σας, προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν καθώς επίσης και να σας να σας κρατούμε ενήμερους σχετικά με τα νέα μας προϊόντα.

 

Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας:

Τα προσωπικά δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο εντός της εταιρείας μας και για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα προσωπικά δεδομένα σας ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε τρίτους μόνο εφόσον πρόκειται για κάποια πληρωμή μέσω e-shop, η οποία χωρίς την συμβολή των τρίτων δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

 

Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικα σας δεδομένα:

Στις περισσότερες περιπτώσεις, διατηρούμε τα προσωπικα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 ετών εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά από τον Ελληνικό νόμο.

 

Τα δικαιώματά σας:

Μπορείτε να μας καλέσετε εντός εργασίμων ημερών και ωρών στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4828785 ή στις δευθύνσεις e-mail: info@fiafashion.gr ή fiafashion95@gmail.com προκειμένου να μάθετε τι ακριβώς προσωπικά δεδομένα έχουμε συλλέξει και διατηρούμε για εσάς καθώς και να τα τροποποιήσετε ή ζητήσετε την διαγραφή αυτών.

 

Πρόσθετα κοινωνικών δικτυών:

Δραστηριοποιούμαστε και στα κοινωνικά δίκτυα. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο, η απο μέρους σας χρήση μπορεί να αναφέρεται στο λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο. Εάν αλληλοεπιδράσετε κάνοντας κλικ στις επιλογές « Μου αρέσει», « Ακολουθώ» ή «Κοινοποιήση» ή εισάγετε κάποιο σχόλιο, οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να αποθηκευτουν και να επεξεργαστούν απο την Εταιρεία μας. Ακόμα, οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να εμφανιστούν αυτόματα στο προφίλ σας στο κοινωνικό δίκτυο. Ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο, ειναι πιθανό να μεταδωθεί η διεύθυνση IP σας στους παρόχους του κοινωνικού δικτύου. Συνεπώς αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατ’α την χρήση των Υπηρεσιών μας.

Εάν είστε μέλος ενός ή περισσοτέρων απο το ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα και δεν θέλετε ο πάροχος να συνδέει τα δεδομένα που αφορούν την απο μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας με τα δεδομένα μέλους που είναι ήδη αποθηκευμένα από τον Πάροχο, αποσυνδεθείτε από το κοινωνικό δίκτυο προτού χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

 

Αποδεχόμενοι τους όρους αυτούς και στα πλαίσια της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα συλλέγονται και θα διατηρούνται απο εμάς και μέσω των λογαριασμών μας  που διατηρούνται στα κοινωνικά πλαίσια όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω:

 

Επίσιμη ιστοσελίδα: www.fiafashion.gr

Λογαριασμός Viber: 6942436691

Messenger: FiA Chal, FiA fashion, MF FASHION GROUP

Facebook:

FiA fashion Chal      https://www.facebook.com/fiafashion.chal    (profile)

FiA fashion     https://www.facebook.com/Fiafashion.handmade/   (page)

MF FASHION GROUP:  https://www.facebook.com/mffashiongroup/   (page)

Instagram:

FiA fashion                      https://www.instagram.com/fiafashionbrand/?hl=el

 

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCF7L4rOjd_GxmF9ZYEx2bxQ

Pinterest: https://gr.pinterest.com/Fiafashionbrand/

Twitter:    https://twitter.com/fiafashionbrand?lang=el

 

Tublr: http://fiafashionbrand.tumblr.com/

Mail Chimp Newsletter:  fiafashion95@gmail.com και info@fiafashion.gr

Linkedin: Fia  Fashion (https://www.linkedin.com/in/fiafashion/)

 

 

Επικοινωνία:

Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις επικοινωνήστε μάζι μας στην διέυθυνση:

της  Κηφισού 85Α, στο Ρέντη, Τ.Κ 18233 ή τηλεφωνικώς  στο τηλέφωνο 210 4828785 ή μέσω των ηλεκτρονικών μας διευθύνσεων  info@fiafashion.gr ή fiafashion95@gmail.com.

 

Παρακαλούμε πατήστε το παρακάτω κουμπί ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τα ανωτέρω και προκειμένου να προχωρήσετε στην χρήση της ιστοσελίδας.

 

Αποδοχή των ανωτέρω